Resultaat - Ervaring - Kwaliteit

Geconfronteerd met een aantal juridische of sociale problemen en/of vragen, heeft u in uw zoektocht naar een degelijke oplossing uw weg gevonden naar onze site.

Ons advocatenkantoor staat tot uw dienst om u de nodige informatie te verstrekken. Ik heet u van harte welkom op onze informatiesite.

Zoek gerust uw weg in onze voornaamste materies en ons kantoor.

WAAROM

Vande Rostyne Advocaten

Na zijn stage in Eeklo, startte Frank Vande Rostyne in Waarschoot (in het gerechtelijk arrondissement Gent) een eigen advocatenkantoor op. Het kantoor is opgericht in 1990. In 2002 sloot Mary Vande Rostyne (uit Assenede) aan. In 2005 vervoegde Jan Coene (uit Oostakker) het kantoor. Bjorn Ketels (uit Pittem) maakt sinds 2011 deel uit van het kantoor.

Op vandaag bestaat het kantoor uit een hecht team van zes medewerkers. Met onze ervaring en uiteenlopende specialisaties staan wij graag tot Uw dienst. Wij kunnen voor U optreden in gans België en zelfs daarbuiten.

Onze rechtsgebieden

Advocaat-toga

Nieuws

Faillissementsrecht, vennootschapsrecht, beslagrecht, huurrecht, invorderingen, handelsrecht, contractrecht, aannemingsrecht, verkeersrecht
Hanne Binst

Kan ik mij beroepen op portretrecht?

Niet iedereen is altijd even blij met hoe of waar hij of zij is afgebeeld op social media, in blogberichten of in nieuwsberichten. Het kan zijn dat je in dat geval beroep kunt doen op het portretrecht om zo de foto te laten verwijderen.

Lees verder »

Snel geholpen, ook vanop afstand

EERSTE GESPREK 15'

ONLINE KENNISMAKING
€25,00

ONLINE GESPREK 60'

ONLINE BESPREKING
€75,00

ONLINE GESPREK 90'

UITGEBREIDE BESPREKING
€150,00